Держлікслужба України – "Санофі-Авентіс Україна": спільне бачення боротьби з контрафактною продукцією

Опубліковано 27.06.2014 о 00:00

Відбулась робоча зустріч Голови Держлікслужби України Михайла Пасічника та Генерального директора компанії «Санофі-Авентіс» в Україні та Білорусі Жана-Поля Шоера.

Головним питанням зустрічі стало обговорення подальшого співробітництва для забезпечення обізнаності та пильності пацієнтів та медичних працівників щодо небезпеки, пов’язаної з контрафактними лікарськими засобами. В ході розмови М. Пасічник зазначив, що боротьба з розповсюдженням контрафактних лікарських засобів, є завданням, яке, перш за все, стоїть перед державними органами. В той же час, виробники ліків не повинні залишатись осторонь та активно розвивати державно-приватне партнерство у сфері боротьби з контрафактною фармацевтичною продукцією.

Сторони окреслили шляхи співпраці та обговорили можливість розробки та підготовки до підписання двостороннього протоколу про наміри в сфері боротьби з контрафактною фармацевтичною продукцією.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Увага! Шахраї!

Наступна

Держлікслужба України оприлюднила проект наказу щодо внесення змін до Порядку встановлення заборони (тимчасової заборони) та поновлення обігу лікарських засобів на території України