До відома заінтересованих громадян!

Опубліковано 05.09.2018 о 14:58

Держлікслужба висловлює стурбованість у  зв’язку з багаточисленними випадками невірного тлумачення працівниками деяких ЗМІ змісту розпоряджень Держлікслужби щодо тимчасової / повної заборони обігу лікарських засобів, і наголошує на неприпустимості повторення вищезазначеної ситуації в майбутньому та настійливо рекомендує журналістам припинити практику публічного розповсюдження в інформаційному просторі України викривленої, спотвореної та непідтвердженої інформації про дії Держлікслужби в питаннях тимчасової / повної заборони  обігу відповідних лікарських засобів.

Принагідно наголошуємо, що заборона стосується лише конкретних серій, що зазначаються в кожному окремому розпорядженні.

У подальшому, пропонуємо Вам уважно ознайомлюватися зі змістом розпоряджень Держлікслужби про заборону/тимчасову заборону обігу лікарських засобів, які розміщуються у вільному доступі на офіційному сайті Держлікслужби (https://www.dls.gov.ua) у розділі “Розпорядження”.

Водночас, у разі виникнення питань щодо розпоряджень Держлікслужби про заборону/тимчасову заборону обігу лікарських засобів, Ви можете звертатися до працівників Держлікслужби за наступними контактами:

  • Таран Марина Миколаївна – завідувач сектору по роботі з рекламаціями на якість лікарських засобів управління якості лікарських засобів (тел. (044) 422-55-76, e-mail: Taran_MM@dls.gov.ua);
  • Закревська Яна Василівна – завідувач сектору управління системою якості та внутрішнього аудиту, уповноважена особа з якості (тел. (044) 422-55-77, e-mail: Zakrevska_YV@dls.gov.ua).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

В.о. Голови Держлікслужби Владислав Цілина взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності Індонезії

Наступна

Голова Держлікслужби взяла участь у 18-й Міжнародній конференції регуляторних органів