До Держлікслужби завітала виконуюча обов`язки Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун

Опубліковано 27.06.2019 о 15:38

Цього тижня Держлікслужба приймала у себе гостю з Міністерства охорони здоров`я України – пані Уляну. Співробітники не були попереджені про її візит, щоб представники міністерства могли побачити справжню Держлікслужбу, у роботі.

Уляна Супрун не оминула жодного кабінету у центральному апараті Держлікслужби. Знайомство із фахівцями відбулося у дружній атмосфері, пані міністерка тисла всім руки і говорила мотивуючі слова. Одна з промов, що пролунала і яку виконуюча обов`язки Міністра охорони здоров’я України написала у себе на сторінці у фейсбук, має такий вигляд: «Поспілкувалася з працівниками Служби та запевнила, що #МиТут і працюємо далі заради збереження здоров’я та життя мільйонів українців».

Уляна Супрун подякувала за роботу Голові Держлікслужби Роману Ісаєнку, який, до слова, під час перебування на посаді з початку 2019 року запровадив: електронну систему ліцензування виробництва лікарських засобів;  фіксування перевірок аптек на відеокамери; разом з Національною службою здоров’я України першими в Україні налагодили автоматичний обмін даними з національною системою електронної взаємодії між державними органами “Трембіта”; а також разом з Урядом постійно розробляються та вдосконалюються нові інструменти для контролю за якістю ліків і запобігання фальсифікації.

 

 

Фото взяте з офіційної фейсбук сторінки Уляни Супрун.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказ Держлікслужби від 19.06.2019 № 215-к «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад»

Наступна

Держлікслужба взяла участь у Міжнародному проекті «Сузір’я якості`2019»