Експерти наставницької групи Центру громадського здоров’я МОЗ відвідали Вінницьке СТМО «Фтизіатрія»

Опубліковано 17.07.2018 о 13:18

В рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією «Інвестиції у вплив на туберкульоз та ВІЛ» Центром громадського здоров’я МОЗ України спланована серія наставницьких візитів  з інфекційного контролю за туберкульозом до закладів охорони здоров’я, де надається допомога хворим на туберкульоз, а саме до Вінницького, Волинського, Рівненського, Тернопільського, Хмельницького обласних тубзакладів третинного рівня.

12-13 липня цього року експерти наставницької групи  Андрій Александрін та Данило Бріндак відвідали  Вінницьке СТМО «Фтизіатрія».

Гості ознайомились із станом дотримання інфекційного контролю за туберкульозом у зонах високого ризику інфікування закладу: відділення лікування хіміорезистентного туберкульозу, лабораторія ІІ рівня діагностики, палати інтенсивної терапії, торакальне відділення.

12 липня в рамках наставницького візиту відбувся навчальний семінар за участю лікарів, медичних сестер та іншого медперсоналу, дотичного до організації та виконання стандартів інфекційного контролю, а також районних фтизіатрів – усього 84 фахівці. 

 Описание: https://www.vin.gov.ua/images/doc/vin/dep-ohor-zdor/20170713_103728.jpg

 

Описание: https://www.vin.gov.ua/images/doc/vin/dep-ohor-zdor/20170713_104421.jpg

 

Прес-служба ДОЗ ОДА

17.07.2017