Засідання робочої групи держав-членів Механізму з некондиційної та фальсифікованої медичної продукції ВООЗ

Опубліковано 09.02.2022 о 17:08

Відповідно до переліку пріоритетних напрямів діяльності держав-членів Механізму з некондиційної та фальсифікованої медичної продукції 9 лютого п.р. відбулось засідання робочої групи з питань розширення та використання наявної діяльності для ефективного інформування про ризики та надання рекомендацій щодо проведення інформаційно-просвітницьких кампаній про некондиційну та фальсифіковану медичну продукцію.

Представники Держлікслужби увійшли до складу вищезгаданої робочої групи та взяли участь у її першому засіданні. На засіданні були представлені результати досліджень, розроблених в рамках Механізму держав-членів, Глобальних принципів ведення комунікації – IDEAS, специфіки та використання різних методів проведення інформаційних кампаній з урахуванням визначених цільових аудиторій. Основним завданням РГ є оцінка інформаційних кампаній та розробка практичного керівництва для держав-членів.

Довідково. На десятому засіданні держав-членів Механізму з некондиційної та фальсифікованої медичної продукції учасники погодили проєкт переліку пріоритетних напрямів діяльності і заходів на період 2022- 2023 роки, наданий Керівним комітетом Механізму.

Нагадуємо, що на Десятому засіданні держав-членів Механізму з некондиційної та фальсифікованої медичної продукції представника Держлікслужби обрано до складу Керівного комітету.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Представники Держлікслужби взяли участь в міжвідомчій нараді з обговорення проєктів нормативно-правових актів у сфері обігу наркотиків

Наступна

Підписано Меморандум про співпрацю з Державним концерном «Укроборонпром»