Заява Держлікслужби України у зв'язку з інформацією, що з'явилася у деяких ЗМІ і яка не відповідає дійсності

Опубліковано 24.06.2014 о 00:00

У зв’язку з інформацією, що з’явилася у деяких засобах масової інформації щодо нібито існування конфлікту інтересів в новопризначеного Голови Державної служби України з лікарських засобів  і яка не відповідає дійсності, прес-служба Держлікслужби України офіційно заявляє наступне.

Інформація про те, що Голова Держлікслужби України М.Пасічник нібито є власником фармацевтичної компанії чи головою громадського об’єднання, не відповідає дійсності.

Згідно з чинним законодавством, особа, яка перебуває на державній службі, не має права займатися підприємницькою діяльністю чи бути власником компанії. Дану вимогу М.Пасічник виконав, привівши у відповідність до чинного законодавства всі взаємини з бізнесом.

На даний момент конфлікт інтересів між Головою Держлікслужби України М. Пасічником  та бізнесом відсутній. «Таким чином, на сьогоднішній день всі вимоги Закону «Про засади запобігання і протидії корупції мною виконані», – підкреслив Голова Державної служби України з лікарських засобів М.Пасічник.

Прес-служба звертається до ЗМІ з проханням не публікувати неперевірену інформацію. Ми завжди відкриті до спілкування і готові відповісти на будь-які запитання.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Громадський діалог. Продовження

Наступна

Новостворені робочі групи при Держлікслужбі України розпочали свою роботу