Михайло Пасічник провів зустріч з представниками Національного Агентства санітарного нагляду Бразилії (ANVISA)

Опубліковано 29.08.2014 о 00:00

28 серпня 2014 року у місті Ріо-де-Жанейро, Федеративна Республіка Бразилія (ФРБ), протягом 16-ї Міжнародної конференція регуляторних органів з лікарських засобів (ICDRA) Голова Державної служби України з лікарських засобів  Михайло Пасічник провів двосторонню зустріч з представниками Національного Агентства санітарного нагляду ФРБ (ANVISA).

Протягом шостого засідання Міжурядової українсько-бразильської комісії з торговельно-економічного співробітництва 8 листопада 2013 року в місті Бразиліа, ФРБ, між Державною службою України з лікарських засобів та Національним агентством санітарного нагляду Бразилії (ANVISA) відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння щодо співробітництва.

В рамках Меморандуму передбачено створення механізмів співробітництва у сфері нагляду за станом охорони здоров’я, надання методичної підтримки у процесі обміну технологіями, спільні проекти та науково-технічні дослідження між Бразилією та Україною.

Як наслідок переговорів передбачається розширення обміну досвідом, фахівцями з певних питань, а також нормативно-правовою інформацією, яка становить взаємний інтерес сторін.

Було обговорено належне функціонування каналів комунікації стосовно фармацевтичних стандартів, запровадження вимог Належної виробничої практики (GMP). З цією метою найближчим часом буде створено Керівний Комітет, який буде розробляти та узгоджувати спільний план роботи дляANVISA та Держлікслужби України.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Михайло Пасічник приймає участь у Міжнародній конференції регуляторних органів з лікарських засобів (ICDRA)

Наступна

Держлікслужба України повідомляє про затвердження змін до настанови "Лікарські засоби. Належна практика дистрибуції"