Міністерство охорони здоров'я України вийшло зі складу співзасновників газети "Ваше здоров'я"

Опубліковано 26.09.2014 о 00:00

Відповідну угоду про передачу прав співзасновника було укладено між МОЗ України та ТОВ «Редакція газети «Ваше здоров’я».

Таким чином, МОЗ України свої права співзасновника передає редакції видання. Тепер газета «Ваше здоров’я», відповідно до чинного законодавства, має пройти процедуру перереєстрації друкованого засобу масової інформації та не вказувати на своїх шпальтах Міністерство охорони здоров’я України в якості співзасновника.

Таке рішення викликане різними поглядами співзасновників на редакційну політику видання, упередженим та однобоким висвітленням з боку газети основних проблем сучасної української медицини, а у деяких випадках, порушенням моральних норм та правил журналістської етики. Це рішення також підтримане членами редакційної колегії газети «Ваше здоров’я».

Нагадаємо, що МОЗ України є засновником чи співзасновником ряду періодичних спеціалізованих видань в сфері охорони здоров’я, серед яких газета «Медичний світ», журнали «Врачебное дело», «Науковий журнал МОЗ України», «Збірник нормативно-правових актів МОЗ України» та інші.

За інформацією прес-служби МОЗ України

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Держлікслужба розпочала надавати консультації керівникам підприємств і фізичним особам, які відкривають аптеки

Наступна

Голова Держлікслужби України Михайло Пасічник: 100 днів відкритого діалогу