Наталя Гудзь: "Рівні умови для усіх суб'єктів господарювання та суворе дотримання затверджених стандартів якості в Україні"

Опубліковано 15.02.2017 о 00:00

10 лютого в рамках засідання робочої групи з питань результатів інспектувань виробництв лікарських засобів на відповідність вимогам Належної виробничої практики відбулась робоча зустріч Голови Держлікслужби Наталії Гудзь з генеральним директором ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» Гіємом Граньє.

У ході зустрічі члени робочої групи обговорили звіт про проведення перевірки виробничих дільниць компанії, а також питання оцінки ризиків за результатами інспектування та коригувальні заходи, які заплановані суб’єктом господарювання. Окремо обговорювалась захищеність мережі постачання ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» задля забезпечення якості лікарських засобів для українського ринку.

Голова Держлікслужби наголосила про рівні умови для усіх суб’єктів господарювання та необхідність суворого дотримання затверджених стандартів якості в Україні та поза її межами, коли це впливає на якість імпортованих лікарських засобів та медичної продукції. «Регуляторний орган України здійснює свої функції та повноваження з урахуванням європейських норм та рекомендацій, постійно приділяє увагу підвищенню ефективності та прозорості проведення перевірок виробників лікарських засобів», — підкреслила Наталя Гудзь.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Голова Держлікслужби обговорила питання обміну результатами інспектувань виробництва лікарських засобів з представниками фармацевтичного інспекторату Республіки Білорусь

Наступна

Готуються зміни до наказу МОЗ № 1130