Постановою Уряду України Держлікслужбу визначено органом ліцензування

Опубліковано 20.10.2015 о 00:00

Кабінет Міністрів України 7 жовтня 2015 р. затвердив Постанову № 829якою внесені зміни до переліку органів ліцензування (Постанова КМУ № 609 від 5 серпня 2015 р.). Зокрема, визначено, що Державна служба з лікарських засобів є органом ліцензування наступних видів господарської діяльності: виробництво лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба України з лікарських засобів здійснює повноваження органу ліцензування господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) у штатному режимі

Наступна

Держлікслужбою України доопрацьовано проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)" з урахуванням зауважень Державної регуляторної служби України, Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, та пропозицій, які розглядались на засіданнях робочих груп. Зазначений проект постанови в установленому порядку направлено до відповідних органів виконавчої влади.