Представники Держлікслужби взяли участь у науково-практичному семінарі в рамках Міжнародного форуму "Менеджмент в охороні здоров'я"

Опубліковано 17.07.2018 о 13:19

26 квітня 2018 року відбувся науково-практичний семінар в рамках Міжнародного форуму «Менеджмент в охороні здоров’я» на тему: «Практичні аспекти менеджменту та економіки аптечної мережі», організований державним підприємством «Український фармацевтичний інститут якості» за сприянням Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. У заході взяли участь фахівці фармацевтичної галузі України, зокрема: суб’єкти господарської діяльності аптечних мереж, завідуючі аптечними закладами, експерти з питань фармацевтики та фармакології та інші зацікавлені представники українського фармацевтичного бізнесу.

На семінарі до слова були запрошені посадовці Держліксужби, а саме: начальник управління інспектування Держлікслужби Юсупов О.Р., нальник відділу ліцензування дистрибуції та роздрібної торгівлі лікарськими засобами Держлікслужби Кропивний О.О., інспектори Держлікслужби м. Києва Мусієнко Н.А і Котенко В.Л., керівництво КП «Фармація» тощо.

Виступаючі розповіли про юридичні зміни, які відбулись у сфері ліцензійних умов провадження діяльності з виробництва лікарських засобів та роздрібної торгівлі ними та ознайомили слухачів з нормативною документацією, яка визначає правовий статус, обов’язки та відповідальність уповноважених осіб. Також, була звернута увага на неприйнятні технічні та юридичні помилки під час документального оформлення на ведення діяльності аптечним закладом та порушення в частині трудового права при призначення на посади завідуючих та персоналу аптек. Разом з тим, було висвітлені ряд актуальних питань стосовно наявних бізнес процесів та їх ефективності в сучасним умовах у сфері зайняття фармацевтичним підприємництвом, які мають важливе значення для економіки України.

На завершення дискусії учасники заходу висловили вдячність за професійний обмін думками та резюмували, що відповідальний, професійний та ефективний менеджмент, як аптечних мереж, так і аптек є однією з головних гарантій високої якості лікарських засобів та є невід’ємною складовою успішного вітчизняного фармацевтичного бізнесу.

Описание: C:UsersUserDesktopPM12image002.jpg

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Наступна

Представники Держлікслужби взяли участь у семінарі з питань відомчого та державного контролю при ввезенні ліків в Україну