Представники Держлікслужби взяли участь у семінарі з питань зовнішньої політики України

Опубліковано 14.02.2019 о 16:23

Представники Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками взяли участь у семінарі, присвяченому обговоренню пріоритетів сучасної зовнішньої політики України, що відбувся 12 – 13 лютого поточного року на базі Центру професійної освіти Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка Міністерства закордонних справ України. Семінар був організований з метою підвищення професійної компетентності працівників органів державної влади у сфері зовнішньої політики України.

Посадовці ознайомились з основними напрямами і пріоритетами зовнішньополітичної діяльності України в сучасних умовах, із заходами, що здійснюються Україною, зокрема її зовнішньополітичним відомством, у напрямі протидії російській агресії, співробітництва з ЄС і НАТО, економізації зовнішньої політики України, а також у сфері культурної дипломатії і захисту прав та інтересів громадян України за кордоном.

У ході семінару з доповідями та повідомленнями виступили заступник Міністра закордонних справ України В. Боднар, заступник Секретаря РНБО України О. Литвиненко, заступник директора Департаменту консульської служби МЗС України В. Кирилич та інші посадовці МЗС України високого рівня.

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

FDA вживає заходів проти 17 компаній, які несанкціоновано продають біодобавки, що начебто лікують хворобу Альцгеймера

Наступна

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту