Представники Держлікслужби взяли участь у спільному заході, відкритому діалозі

Опубліковано 14.06.2019 о 14:58

 

14 червня 2019 року відбулась спільна зустріч, відкритий діалог з питань виробництва, реєстрації та контролю якості вакцин у світі та в Україні. У ході зустрічі представники Міністерства охорони здоров’я України, Держлікслужби, ДП «Державний експертний центр МОЗ України» та керівництво компанії  ТОВ «Санофі-Авентіс» прагматично і неупереджено обговорили проблемні питання, що виникають в процесі постачання вакцин на ринок України.

Значна увага була приділена необхідності дотримання належного температурного режиму при транспортуванні, умовам зберігання, випуску серій вакцин тощо.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Затверджено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), та у сфері контролю якості лікарських засобів, і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками

Наступна

Держлікслужба розпочала тестове використання електронної платформи для оперативної роботи з ліцензіатами (доповнено)