Презентація в Київській школі економіки Звіту про втрати та потреби на відновлення зруйнованих об‘єктів

Опубліковано 18.07.2022 о 11:00

В Київській школі економіки 15 липня 2022 року відбулася зустріч, присвячена презентації останніх оцінок збитків, втрат та потреб у відновленні країни за ключовими секторами економіки, підходам до обрахунків та обговоренню кореляції між цими цифрами.

У заході взяли участь: президент Київської школи економіки, радник керівника Офісу Президента України Тимофій Милованов, заступник Міністра розвитку громад і територій Іван Лукеря, секретар Національної ради з відновлення України від наслідків війни, голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради України Данило Гетманцев, представники державного та приватного секторів економіки. Від Держлікслужби участь узяв заступник Голови Володимир Короленко.

Завантажити фото

Було презентовано та обговорено Звіт про оцінку прямих, непрямих втрат та оцінку потреб на відновлення зруйнованих об‘єктів, підготовлений аналітичною командою Київської школи економіки спільно з Міністерством розвитку громад і територій та іншими державними органами за координації Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. За наведеними даними, потреба у відновленні зруйнованих активів становить $165.1 млрд або 4.8 трлн гривень. Оцінка враховує лише відбудову обʼєктів, але не враховує запровадження нових стандартів у будівництві, потреб у модернізації тощо.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Держлікслужба: діяльність за минулий тиждень

Наступна

Держлікслужба: діяльність за минулий тиждень