Підписано меморандум про співпрацю з Києво-Могилянською академією

Опубліковано 08.11.2019 о 12:01

Меморандум про співпрацю підписали Голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками  Роман Ісаєнко та президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Андрій Мелешевич 07 листопада 2019 року.

Документ закладає основу та структуру партнерських взаємовідносин та розвиток співробітництва у забезпеченні практико-орієнтованого навчання, організації та проведення спільних досліджень, комунікативних заходів (круглі столи, конференції, школи), зокрема – з популяризації змін в охороні здоров’я.

Довідково
Національний університет «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) — вищий навчальний заклад, заснований 1615 року. У НаУКМА діють 15 ліцензованих освітньо-наукових (Phd)  програм, 22 бакалаврські освітні програми, 27 освітніх магістерських програм. Навчаються понад чотири тисячі студентів на 6 факультетах. НаУКМА співпрацює з 120 університетами 35 країн світу.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Правопорушники знову шукають можливість продавати ліки. Незавершена історія мережі аптек «Аннушка, Хелс Кеа»

Наступна

Державна регуляторна служба України підтримала рішення Держлікслужби щодо позбавлення ліцензії суб’єкта господарювання, який здійснював торгівлю неякісними лікарськими засобами