Робоча зустріч з представниками проєкту «Безпечні, доступні та ефективні ліки для українців» (SAFEMed)

Опубліковано 20.07.2021 о 16:44

20 липня у  Держлікслужбі відбулась робоча зустріч з представниками проєкту «Безпечні, доступні та ефективні ліки для українців» (SAFEMed), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

В ході зустрічі учасники детально обговорили перспективи співпраці, основна мета якої – здоров’я населення, що передбачає, в тому числі зміцнення фармацевтичого сектору. 

Держлікслужбою  застосовуються різнобічні підходи задля гарантування обігу на ринку якісних лікарських засобів, уникнення появі на ринку фальсифікованих ЛЗ. Розбудова партнерських стосунків та залучення міжнародної підтримки сприятиме удосконаленню та впровадженню кращих практик галузі. 

USAID SAFEMed — це п’ятирічна програма з підтримки реформ в Україні щодо управління лікарськими засобами шляхом посилення управління фармацевтичним сектором, оптимізації фінансування цього сектора та покращення доступності й використання основних ЛЗ.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Підписано Меморандум про співпрацю з Державною службою України з питань праці

Наступна

Відбулась робоча зустріч представників Антимонопольного комітету України та Держлікслужби стосовно обігу дієтичних добавок