Сучасний освітній процес – запорука якості!

Опубліковано 24.04.2023 о 12:01

Задля надання пацієнтам якісних послуг, спеціалісти медичної і, зокрема, фармацевтичної галузі знаходяться у постійному розвитку відповідно до сучасних наукових здобутків у сфері їх професійної діяльності. Це стосується таких сфер як: розробка, виробництво, контроль якості, оптова та роздрібна реалізація лікарських засобів, фармацевтична система якості, фармацевтична послуга, фармацевтична допомога.

Нещодавно на фармацевтичному факультеті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулося обговорення проекту освітньо-професійної програми «Фармація» спеціальності «Фармація, промислова фармація». У зустрічі взяли участь представники експертної організації у сфері доклінічного вивчення, клінічних випробувань та державної реєстрації лікарських засобів, а також представники бізнесу і освіти. Держлікслужбу представив Володимир Короленко, заступник Голови.

Особлива увага була направлена на важливість якісної професійної підготовки фахівців, можливості проходження ознайомчих і виробничих практик в органах державного регулювання фармацевтичної галузі, фармацевтичних виробництвах, а також аптечних мережах.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в публічному секторі України

Наступна

Звіт за 17 - 21.04.2023 року