Українська делегація взяла участь у святкуванні 150-ї річниці заснування Британської Фармакопеї

Опубліковано 30.04.2014 о 00:00

9-11 квітня 2014 делегація ДП «Фармакопейний центр» у складі в.о. директора, проф. Гризодуба О.І. та ст. наукового співробітника відділу Державної Фармакопеї України Дмітрієвої М.В. взяла участь у конференції «Контроль якості лікарських засобів – перспективи на майбутнє», яка була організована Агентством з контролю за якістю лікарських засобів та медичної продукції Великобританії (MHRA) в рамках святкування 150-ї річниці заснування Британської фармакопеї (ВР), Великобританія, м. Лондон. Захід пройшов на території Вестмінстерського Абатства, в конференц-залі Church House.

 

Перед учасниками конференції – представниками регуляторних органів, виробничих та академічних кіл фармацевтичної спільноти – виступили керівники та провідні співробітники MHRA, Національного інституту з контролю якості та біологічних стандартів (NIBSC), Британської фармакопеї, Європейської Фармакопеї, Фармакопеї США з доповідями про своє бачення розвитку контролю якості лікарських засобів.

 

10-11 квітня 2014 р делегація ДП «Фармакопейний центр» взяла участь у 3-й зустрічі світових фармакопей в м. Лондон, в рамках якої відбулося обговорення Проекту Керівництва з Належної Фармакопейної Практики (GPhP). У зустрічі взяли участь представники 23 Фармакопей, як членів ЕDQM – Фармакопея Британії, Данії, Німеччини, Франції, Іспанії, Сербії, так і фармакопеї США, Японії, Китаю, Індії, Росії, Казахстану, Мексики, Бразилії, Індонезії, а також співробітники Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я, які координують розробку цього документа.

 

В рамках даної зустрічі були проведені переговори з представниками фармакопей Казахстану, США, Великобританії, Європи, а також з представниками ВООЗ про перспективи подальшого розвитку співробітництва.

 

sphu.org

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Фармацевтичне законодавство Польщі: Ліцензування оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, відповідальність за правопорушення у цій сфері

Наступна

Обережно! Шахраї!