У Києві відбулася національна конференція з наркополітики

Опубліковано 03.12.2018 о 14:34

28 – 30 листопада поточного року у Києві відбулася національна конференція з наркополітики, організована регіональним програмним офісом Управління ООН з наркотиків та злочинності у Східній Європі.

У конференції взяли участь представники профільних міністерств і відомств, провідні вітчизняні та міжнародні експерти, вчені, дослідники та працівники сфери профілактики, лікування і реабілітації наркозалежних.

Держлікслужбу на заході представляв Ігор Стасюк, начальник управління державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів і протидії їх незаконному обігу Держлікслужби.

Основна мета конференції – сприяння діалогу та обміну досвідом між науковими, професійними і політичними колами, а також обговорення сучасних науково-обгрунтованих підходів щодо поведінкового здоров’я, профілактики вживання наркотиків, лікування розладів і реабілітації людей, що вживають наркотики, пом’якшення негативних наслідків для здоров’я і соціальних наслідків вживання наркотиків, поширення нововведень, які допомагають подолати згубні наслідки незаконного ринку наркотиків.

У ході конференції Ігор Стасюк виступив з доповіддю у якій проінформував присутніх про заходи, які вживаються Держлікслужбою у сфері контролю за психоактивними речовинами.

Дана конференція є важливим майданчиком для вивчення відповідності існуючих національних методів профілактики вживання наркотиків, безперервного лікування і реабілітації та реінтеграції людей, які вживають наркотики, міжнародним стандартам і стандартам ООН.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Увага! Держлікслужбою відкрито торги для подання тендерних пропозицій

Наступна

Факт неналежної якості ліків встановлює Держлікслужба