Шановні колеги-державні службовці!

Опубліковано 23.06.2017 о 00:00

Шановні колеги-державні службовці!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем державної служби!

20 грудня 2002 року на 57-й сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй було прийнято резолюцію, відповідно до якої 23 червня проголошено Днем державної служби ООН, який відзначається щороку.

В Україні, згідно з відповідним Указом Президента України, День державної служби відзначають починаючи з 2003 року, цьогоріч – вже 14-й рік поспіль.

Сьогодні наша держава переживає непростий період свого становлення і утвердження і ми, державні службовці, як і решта громадян, є безпосередніми учасниками цього процесу.

На нас усіх покладено відповідальну місію – своєю щоденною працею, кожен на своєму місці, відстоювати і примножувати здобутки наших батьків і дідів для прийдешніх поколінь і сьогодні від кожного з нас, без перебільшення, залежить, якою Україна буде завтра, як житимемо ми і наші нащадки.

Тож, у цей святковий день щиро дякую усім вам за те, що ви стоїте на захисті державних інтересів України і сердечно бажаю міцного здоров’я, миру, любові і віри у світле майбутнє нашої держави!

 

З повагою

 

Голова Державної служби України з

лікарських засобів та контролю за наркотиками                     Н.Я. Гудзь

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Сумський обласний центр служби крові відвідала Голова Держлікслужби

Наступна

Голова Держлікслужби Наталія Гудзь ознайомилась з роботою Київського міського центру крові