Шановні колеги!

Опубліковано 22.12.2017 о 00:00

Рік, що минає, був непростим для нашої держави, але новорічні свята завжди сповнюють нас новими надіями і сподіваннями, вірою у краще майбутнє.

Ми усі щодня працюємо над тим, щоб наші громадяни мали доступ до якісних, ефективних і безпечних ліків, і наші досягнення зобов’язують кожного з нас примножувати зроблене, досягати кращих результатів. Нам є над чим працювати і у новому році.

Тож, прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим, 2018 роком та Різдвом Христовим! Нехай збудуться ваші мрії, хай Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих перемін, а для України – роком зміцнення і утвердження державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання!

Від імені колективу Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та від себе особисто сердечно бажаю усім вам, в наш нелегкий час, міцного здоров’я, мирного неба над головою, витримки, добробуту! Нехай виправдаються усі ваші сподівання і надії на краще в Новому році!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Щиро і з повагою

Голова Державної служби України

з лікарських засобів та контролю за наркотиками              Н.Я. Гудзь

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Представники Держлікслужби взяли участь у Координаційному круглому столі, який проводило Міністерство економічного розвитку і торгівлі України під головуванням Першого заступника Міністра Нефедова М.Є.

Наступна

Регуляторний орган Хорватії інспектував українського виробника ліків