Інформація щодо поточного перебігу процесу реалізації пілотного проекту з відстеження обігу лікарських засобів від виробника до кінцевого споживача

Опубліковано 17.07.2018 о 13:24

В рамках пілотного проекту з відстеження обігу лікарських засобів від виробника до кінцевого споживача ТДВ «ІНТЕРХІМ» було передано до ТОВ «БаДМ» 1000 упаковок лікарського засобу «Аміксин ІС, табл. вкриті оболонкою по 0,125 г № 3» виробництва ТДВ «ІНТЕРХІМ» з відповідним маркуванням GS1 Datamatrix. Зазначений лікарський засіб був прийнятий, інформація про індивідуальний код кожної упаковки (GS1 Datamatrix) була відсканована та завантажена до бази даних ТОВ «БаДМ».

Наступним етапом планується направлення зазначеного лікарського засобу в роздрібну торгівлю аптечним закладам з передачею інформації щодо маркування упаковки лікарських засобів та внесення їх до автоматизованої системи Держлікслужби.

З метою успішної реалізації проекту до участі в ньому будуть залучені додаткові аптечні заклади роздрібної мережі.

В разі зацікавлення щодо участі у Проекті просимо роздрібні аптечні мережі звертатися до Держліслужби за наступною адресою: svlz@dls.gov.ua.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Інформацію щодо наказу Міністерства охорони зоров'я України від 22.12.2017 № 1690 "Про визнання таким, що втратив чинність наказу Міністерства охорони зоров'я України від 16 липня 2012 року № 533"

Наступна

Від щирого серця вітаємо Вас з 8 березня!