ТОВ «Сіменс Медицина», яке є уповноваженим представником виробника Siemens Healthcare Diagnostics Products Ltd./ ТОВ «Сіменс Хулскеа Діагностік Продактс», Велика Британія, інформує про аналізатори IMMULITE 2000 XPI та Тест IMMULITE 2000 Toxoplasma Quantative lgG для кількісного визначення антитіл lgG до Toxoplasma gondii, партія 523

Опубліковано 04.04.2024 о 13:48

ТОВ «Сіменс Медицина», яке є уповноваженим представником виробника Siemens Healthcare Diagnostics Products Ltd./ ТОВ «Сіменс Хулскеа Діагностік Продактс», Велика Британія, листом б/ б/д (додається), інформує про виявлення лабораторією «Смартлаб» м. Одеса, випадку неточних результатів у кількох пацієнтів під час тестування сироваток крові на кількісне визначення антитіл lgG до токсоплазми, за допомогою аналізаторів IMMULITE 2000 XPI та Тесту IMMULITE 2000 Toxoplasma Quantative lgG для кількісного визначення антитіл lgG до Toxoplasma gondii (REF:L2KTXP2, SMN: 10381323), номер партії 523. Контроль якості тесту проводився кожного дня коли відбулися тестування зразків та результати контролів знаходилися в діапазоні прийнятих значень. Відповідно до отриманої ТОВ «Сіменс Медицина» інформації, шкоди здоров’ю пацієнтів не завдано.

Виробник був повідомлений про ситуацію з неточними результатами тестування. На даний момент виробником проводиться ретельне дослідження причин такої поведінки вищезазначеного тесту. Про результати розслідування та вжиті заходи буде повідомлено додатково.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку