ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України України «Про внесення зміни до пункту 31 1 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)»

Опубліковано 22.06.2022 о 20:05

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонує проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 31 1 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)» (далі – проєкт постанови).

Проєкт акта розроблено Міністерством охорони здоров’я України з метою удосконалення правового регулювання відпуску антибактеріальних лікарських засобів.

Проєкт акта, зміни, що вносяться до постанови, пояснювальна записка, довідка щодо відповідності зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву Європейського Союзу, порівняльна таблиця та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному вебсайті Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (dls@dls.gov.ua).

Пропозиції та зауваження щодо проєкту постанови надсилати до 27.06.2022 року до:

– Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками за адресою: м. Київ, 03115, просп. Перемоги, 120-А, e-mail: dls@dls.gov.ua.

Проєкт постанови

Зміни

Пояснювальна записка

Довідка

Порівняльна таблиця

АРВ

Повідомлення про оприлюднення

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку