Довідка про опрацювання запитів на інформацію, що надійшли до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками за 2018 рік

Опубліковано 09.01.2019 о 10:22

Протягом 2018 року в Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (даліДержлікслужба) зареєстровано та опрацьовано 176 запитів. З усіх 176 запитів – 75 отримано поштою, 98 надійшло на електронну пошту та 3 подано особисто.

 

Кількість запитів, що надійшли до Держлікслужби за 2018 рік по місяцям

 

Місяць

Кількість запитів

Січень

14

Лютий

20

Березень

20

Квітень

19

Травень

21

Червень

10

Липень

13

Серпень

11

Вересень

10

Жовтень

18

Листопад

12

Грудень

8

 

55 запитів надійшло, як до розпорядника інформації – з Секретаріату Кабінету Міністрів України (16), Міністерства охорони здоров’я України (36), з Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості»(2) та 1 – з Костянтинівської міської ради

За категорією запитувачів запити надійшли:

  • від громадян – 98;
  • від юридичних осіб – 47;
  • від об’єднань громадян – 17;
  • від представників ЗМІ – 14.

 

За результатами розгляду запитів задоволено – 172, надіслано належним розпорядникам інформації з одночасним повідомленням про це запитувачів – 4.

Відповідно до статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» розгляд та надання відповіді на запити, що надійшли до Держлікслужби протягом 2018 року, здійснено у терміни:

  • відповідь на 171 запитів виконано у термін до 5 робочих днів;
  • відповідь на 4 запита які не відповідали вимогам Закону України «Про доступ до публічної інформації», про що повідомлено запитувачів в письмовій формі у п‘ятиденний термін та продовжено термін виконання.
  • Також слід зазначити, що відповідь на 1 запит виконано з порушенням терміну.

Найбільша кількість надійшла з м. Києва – 56 запитів (32%).

З не зазначеною адресою – 41 запитів (23%).

За видами запитуваної інформації запити розподілилися:

  • Інформація про товар (роботу, послугу) – 123;
  • Правова інформація – 18;
  • Статистична інформація – 14;
  • Інші види інформації – 21.

 

Постійно здійснюється моніторинг термінів виконання, щодо недопущення порушення виконавської дисципліни. Щотижнево для відповідальних виконавців надається інформація – нагадування про запити на інформацію, термін розгляду яких збігає на поточному тижні.

Отже, забезпечення прозорості та відкритості діяльності Держлікслужби України є одним із основних його напрямків, який знаходиться на постійному контролі.

 

Отримати файл

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Довідка про опрацювання запитів на інформацію, що надійшли до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у ІV кварталі 2018 року

Наступна

Довідка про опрацювання запитів на інформацію, що надійшли до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у січні 2019 року