Аналітична довідка про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області у третьому кварталі 2023 року

Опубліковано 09.01.2024 о 14:40

На виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та ґрунтування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» у Державній службі з лікарських засобів у Дніпропетровській області було проаналізовано роботу зі зверненнями громадян за період з 01.07.2023року по 30.09.2023 року.

 До Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області  безпосередньо звернення  громадян не надходили. Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками  надіслала 2 звернення громадян від жителів Дніпропетровської області для розгляду та здійснення в межах компетенції заходів державного нагляду (контролю). Також Служба отримала лист, від Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області, в рамках розгляду звернення громадянки, з проханням вилучити у суб’єкта господарювання лікарській засіб відповідної серії та провести його лабораторний контроль, оскільки суб’єкт господарювання знаходиться у м. Дніпро та є постачальником лікарського засобу до аптеки м. Харків.    

Всі заяви та звернення, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області, були уважно розглянуті, проведено розслідування щодо фактів, викладених у зверненнях, та надано обґрунтовані відповіді і роз’яснення в межах своєї компетенції в строки відповідно діючому законодавству України.

Два звернення стосувалися обігу лікарських засобів,  одне якості лікарського  засобу.

Кількість звернень громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області   у третьому  кварталі 2023 року порівняно з третім кварталом 2022 року зменшилась.

  • в 2022 році -5 звернень;
  • в 2023 році – 3 звернення.

Постійно проводиться робота, спрямована на дотримання термінів розгляду звернень громадян, надання обґрунтованих відповідей на звернення, на належне виконання резолюцій керівництва, перевіряється стан опрацювання виконавцями контрольних документів. Стан роботи зі зверненнями громадян щокварталу розглядається на оперативних нарадах керівництвом з працівниками служби. Контроль за вчасним та повним розглядом звернень громадян з метою забезпечення вимог законодавства та якісного задоволення обґрунтованих потреб громадян є важливою ділянкою роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області.

Аналітична довідка

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Аналітична довідка про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області у другому кварталі 2023 року.

Наступна

Аналітична довідка про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області у четвертому кварталі 2023 року