Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійщли до Державної служби з лікарськиих засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області за IV квартал 2018 року

Опубліковано 04.01.2019 о 15:12

Протягом IV кварталу 2018 року до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області надійшло та було опрацьовано 3 звернення громадян. З них 1 звернення надійшло від Держлікслужби, 1 звернення на особистому прийомі та 1 звернення від Комунальної бюджетної установи «Обласного контактного центру Полтавської обласної ради». Індивідуальних звернень було – 3, колективних – 0. Повторних звернень – 0.

Порівнюючи кількість звернень отриманих у IV кварталі 2018 року та у IV кварталі 2017 року спостерігається збільшення кількості звернень громадян.

Так, у IV кварталі 2018 на розгляд надійшло 3 звернення, а це на 1 звернення більше ніж в IV кварталі 2017 року.

 

Статистичний аналіз змісту звернень дає можливість визначити найгостріші проблемні питання, які порушують громадяни у своїх зверненнях, а саме:

– питання якості лікарських засобів (2);

– питання медичних виробів (1).

 

Анонімні звернення громадян або звернення без підпису, що ускладнюють їх розгляд та унеможливлюють надання кваліфікованої відповіді заявнику по суті справи до Служби не надходили.

Організація роботи зі зверненнями громадян систематично розглядається на нарадах керівництва з працівниками Служби.

Відповідальною особою за зверненнями громадян відпрацьована схема нагадувань та попереджень про терміни виконання звернень громадян.

 

З метою обов’язкового дотримання строків виконання розгляду звернень громадян, визначених законодавством, працівники Служби були ознайомлені під підпис з витягом із Закону України «Про звернення громадян» – стаття 5 «Вимоги до звернення» та стаття 7 «Заборона відмови в прийнятті та розгляді звернення».

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Наступна

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійщли до Державної служби з лікарськиих засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області за 2018 року