Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за ІI квартал 2019 року

Опубліковано 08.07.2019 о 14:03

На виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07 лютого 2008 р. № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення  до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» в Державній службі з лікарських засобів та конторолю за наркотиками у  Сумській області (далі Служба) було проаналізовано роботу зі зверненнями громадян за ІІ квартал 2019 року.

За ІІ квартал 2019 року до Служби надійшло 2 звернення.

Заяви індивідуальні, первинні від жінок. Один лист  надійшов поштою, через Управління охорони здоров’я Сумської ОДА,  друге звернення зареєстровано в  телефонному режимі.

У зверненнях порушені проблемні питання щодо:

якості лікарських засобів та наявності вакцин проти кору.

Повторних,  дублетних  звернень до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками  у Сумській  області не надходило.

Службою надано письмові роз’яснення скаржникам.

Аналіз звернень, що надійшли до Служби за ІІ квартал  2019 року свідчить, що їх кількість значно виросла (у ІІ кварталі 2018 року до Служби не надходили звернення).

Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками  у Сумській області приділяється значна увага  повноті розгляду поставлених у зверненнях питань та законності і обґрунтованості прийнятих  рішень.

Питання ефективності розгляду звернень громадян є першочерговим завданням Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за І квартал 2019 року

Наступна

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за ІII квартал 2019 року