Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за ІІІ квартал 2021 року

Опубліковано 05.10.2021 о 08:39

На виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07 лютого 2008 р. № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення  до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у  Сумській області (далі – Служба) було проаналізовано роботу зі зверненнями громадян за ІІІ квартал 2021 року.

У  ІІІ кварталі 2021 року до Служби надійшло три звернення громадян,  було опрацьовано одне звернення та два звернення у стадії розгляду.

Всі звернення (заяви) індивідуальні, первинні,  від однієї жінки та двох чоловіків. Жінка є мешканкою обласного центру,  двоє чоловіки проживають в районних центрах   Сумської області. Один лист надійшов від жінки через інші органи, два листи надійшли поштою від чоловіків. 

У зверненнях порушені наступні питання:

– щодо якості лікарських засобів (1);

– щодо додержання ліцензійних умов (2).

Повторних,  дублетних  звернень до Служби не надходило.

Службою надано одне письмове роз’яснення  заявниці та дві заяви перебувають у стані розгляду.

При наданні відповіді на звернення приділяється значна увага  повноті розгляду поставлених у зверненнях питань та законності і обґрунтованості прийнятих  рішень.

Питання ефективності розгляду звернень громадян є першочерговим завданням в роботі Служби та знаходяться на постійному контролі керівництва.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за ІІ квартал 2021 року

Наступна

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за ІV квартал 2021 року