Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за 2023 рік

Опубліковано 10.01.2024 о 11:34

В Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у  Сумській області (далі – Служба) було проаналізовано роботу зі зверненнями громадян за 2023 рік.

У 2023 році до Служби надійшло та було опрацьовано 2 звернення громадян, а у 2022 році  4 звернення, що на два звернення більше ніж у 2023 р.

 У 2023 році  надійшло одне  електронне звернення, та одна заява прийнята  на особистому прийомі. Заяви  індивідуальні, первинні, надійшли від  жінок, які  мешкають  у м. Суми.  Одна з жінок є особою з інвалідністю  ІІ групи.

У 2022 році  надійшли  звернення від двох чоловіків (від одного  чоловіка надійшло два звернення)  та  однієї жінки. Один чоловік – мешканець  області, проживає у місті. Чоловік і жінка мешканці обласного центру. Чоловік, що проживає в обласному центрі є особою з інвалідністю  ІІ групи.

Одна із заява надійшла через  органи державної влади та 3 звернення через засоби телефонного зв’язку.

У зверненнях 2023 році   порушені  питання щодо  відпуску рецептурних лікарських засобів та  якості медичного виробу. У заявах 2022 порушено питання щодо якості лікарських засобів,  та  три  звернення з питань відпуску з аптечних закладів лікарських засобів за безоплатними та пільговими рецептами.

При наданні відповіді на звернення приділяється значна увага  повноті розгляду поставлених у зверненнях питань та законності і обґрунтованості прийнятих  рішень.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за ІV квартал 2023 року

Наступна

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області за І квартал 2024 року