Вакансія головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Опубліковано 21.12.2023 о 10:25

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області шукає у свою команду головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Що ми пропонуємо?

дружній колектив;

можливості для професійного навчання;

зручне місце розташування офісу (вул. Гойди, 8)

комфортні умови роботи.

Завдання, які очікують на співробітника:

Здійснення заходів державного нагляду у сфері контролю якості, безпеки лікарських засобів та медичних виробів, додержання вимог ліцензійних умов провадження визначених видів господарської діяльності. Надання консультативно-методичної допомоги суб’єктам господарювання з питань ліцензування, здійснення огляду аптечних закладів з метою встановлення їх відповідності вимогам нормативно-правових актів, документування здійснених оглядів та направлення їх до органу ліцензування. Участь у виконанні та підготовці звітної документації щодо діяльності відділу. Підготовка, видача розпорядчих документів за результатами здійснених перевірок. Робота в інформаційних системах.

Вимоги до кандидата:

вища освіта, не нижче ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (фармацевтична);

вільне володіння державною мовою та ПК.

Умови оплати праці:

посадовий оклад – 5 800 грн.;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (із змінами).

Умови призначення на посаду:

призначення на посаду строкове до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не більше ніж 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Чекаємо на резюме кандидатів на електронну адресу dls.uz@dls.gov.ua.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Вакансія