Наказ від 24.12.2019 № 65-О “Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області”

Опубліковано 24.12.2019 о 14:42

ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

24.12.2019

м. Чернівці

№ 65-О

 

Про оголошення конкурсу

на заміщення вакантних посад

Державної служби з лікарських

засобів та контролю за наркотиками

у Чернівецькій області

  

Відповідно до вимог Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VIII, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 р. № 648), Роз’яснення Національного агентства України з питань державної служби №76р/з від 26 вересня 2019 року, у зв’язку з необхідністю заміщення вакантних посад державної служби

НАКАЗУЮ:

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В» Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області (далі – Конкурс, Служба):

1) головного спеціаліста – бухгалтера;

2) головного спеціаліста сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів;

  1. Затвердити умови проведення Конкурсу на вакантну посаду державної служби, згідно з додатками 1-2.
  2. В.о. начальника служби – Мойсеюку Ігорю Мар`яновичу забезпечити оприлюднення оголошення конкурсу на офіційному веб-сайті Служби.
  3. Провести конкурсний відбір на вищезазначені посади 8 січня 2019 року за адресою: Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Головна, 29.
  4. Виконання функцій адміністратора під час проведення конкурсного відбору на посади державної служби категорії «В» покласти на головного спеціаліста сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів – Фомічеву Інну Василівну.
  5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 В.о. начальника служби

 

                           І.М. Мойсеюк

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказ від 28.11.2019 № 61-О "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області"

Наступна

Наказ від 26.12.2019 № 66-О "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області"