Наказ від 28.09.2021 №33-о “Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області категорії “В””

Опубліковано 28.09.2021 о 17:51

ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ

ЗА НАРКОТИКАМИ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

28.09.2021

Чернівці

33

 

Про оголошення конкурсу

на заміщення вакантної посади

Державної служби з лікарських

засобів та контролю за наркотиками

у Чернівецькій області категорії «В»

 

Відповідно до вимог Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VIII, Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби» від 23 лютого 2021 року №1285-ІХ та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246, зі змінами

 

НАКАЗУЮ:

1. ОГОЛОСИТИ конкурс на зайняття посади державної служби категорії «В» Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області (далі – Служба):

1) головного спеціаліста сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів;

2. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття посади державної служби, зазначеної у пункті 1 цього наказу, що додається.

3. Головному спеціалісту з питань персоналу Довженко Тетяні Володимирівні забезпечити оприлюднення цього наказу та умов проведення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та на офіційному вебсайті Держлікслужби.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник служби                                                                                                                                                         Інна ФОМІЧЕВА

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказ від 27.09.2021 №31-о "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області категорії "В""

Наступна

Наказ від 20.12.2021 №59-о “Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернівецькій області категорії “В”