Наказ Державної служби з контролю якості лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області від 03.01.2019 № 1-ОД “Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад”

Опубліковано 03.01.2019 о 16:34

УМОВИ головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів,
медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

УМОВИ головного спеціаліста – юрисконсульта

 

ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ
ЗА НАРКОТИКАМИ У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

03.01.2019

м. Хмельницький

№ 1-ОД

 

 

Про оголошення конкурсу
на зайняття вакантних посад

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (із зміними в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 р. № 648),

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області (далі – Конкурс):

 – головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів (1 вакансія);

–  головного спеціаліста – юрисконсульта (1 вакансія).

  1. Затвердити умови проведення Конкурсу, що додаються.
  2. Головному спеціалісту з питань персоналу Чернишовій О.В.:

3.1. надіслати в електронній формі Міжрегіональному управлінню Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях цей наказ про оголошення Конкурсу та умови його проведення не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання цього наказу;

3.2. оприлюднити оголошення про Конкурс на офіційному веб-сайті Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області.

  1. Провести Конкурс на зайняття вакантної посади державної служби головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів 23 січня 2019 року, на зайняття вакантної посади державної служби головного спеціаліста – юрисконсульта 24 січня 2019 року .
  2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник І.А. Мілінчук

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Наступна

Наказ Державної служби з контролю якості лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області від 03.02.2020 № 33-ОД “Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби головного спеціаліста - юрисконсульта”