Взаємодія державних територіальних органів Херсонської області щодо здійснення контролю у сфері ринкового нагляду

Опубліковано 24.04.2019 о 11:16

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 23 квітня 2019 року відбулося засідання круглого столу, яке було присвячено питанням взаємодії в роботі державних органів, які здійснюють контроль у сфері ринкового нагляду. Учасники заходу: представники територіальних органів Херсонської області Державної служби з питань праці; Державної екологічної інспекції; Державної служби з надзвичайних ситуацій; митниці Державної фіскальної служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Від Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Херсонській області був присутній її керівник Владислав Віталійович Данько.

На засіданні обговорювалися наступні питання: взаємодія служб ринкового нагляду в рамках впровадження Інформаційної системи ринкового нагляду,  порядок здійснення заходів державного нагляду. Також, зупинилися на проблемних питаннях з практичної діяльності, обмінялися досвідом щодо дослідження характеристик нехарчової продукції.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Оцінювання результатів службової діяльності в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Херсонській області

Наступна

Обговорення питань реалізації урядової програми «Доступні ліки» на Херсонщині