Держлікслужба анулювала ліцензію мережі аптек, що продавала контрабандні лікарські засоби

Опубліковано 13.11.2019 о 09:41

Мережа аптек, що знаходиться у місті Одеса, займалася розповсюдженням незареєстрованих лікарських засобів з Російської Федерації. На рахунку зазначеної мережі аптек також порушення у вигляді ухилення від сплати податків шляхом використання альтернативного касового апарату, що видає нефіскальні чеки.

Держлікслужба в Одеській області спільно із співробітниками податкової міліції ГУ ДФС в Одеській області розкрили протиправну діяльність даної мережі аптек, було вилучено партії лікарських засобів на суму понад 7 млн. грн, серед яких контрабандних препаратів майже на 997 тис. гривень.

За невідповідність вимогам нормативних документів Держлікслужба анулювала ліцензію мережі аптек, це рішення було підтримано Державною регуляторною службою України.

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

12 листопада 2019 року у приміщенні Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області за адресою м. Одеса, пр-т Гагаріна, 8 відбувся семінар з питань обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Наступна

В Одеській області відбувся семінар з питань ввезення лікарських засобів в Україну відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2005 року № 902