Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області провела семінар для медичних працівників.

Опубліковано 12.03.2019 о 16:15

12 березня 2019 року в приміщенні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, було проведено семінар для працівників лікувально-профілактичних закладів Луганської області. Підчас семінару було освітленні наступні питання:

  • Актуальні питання зберігання та контролю якості лікарських засобів в умовах лікувально-профілактичної установи, виступав Фаєтєєв Антон Сергійович – головний спеціаліст сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.
  • Державний ринковий нагляд у сфері медичних виробів, висвітлював Ківшарь Максим Сергійович – головний спеціаліст сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.
  • Деякі питання ліцензування діяльності пов’язаної з обігом наркотичних засобів психотропних речовин і прекурсорів, розповів Кобелєв Дмитро Іванович – завідувач сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

У ході проведення семінару було жваве обговорення вищезазначених тем, в ході якого медичними працівниками задано багато питань, на які вони отримали кваліфіковані роз’яснення від співробітників Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Основні характеристики роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області за 2018 рік

Наступна

Державним архівом у Луганській області здійснено комплексну перевірку діяльності діловодства, експертної комісії та архівного підрозділу Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області.