Державним архівом у Луганській області здійснено комплексну перевірку діяльності діловодства, експертної комісії та архівного підрозділу Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області.

Опубліковано 21.06.2019 о 13:01

04.06-07.06.2019 року відповідно до графіку проведення перевірок діяльності служб діловодства, експертних комісій та архівних підрозділів юридичних осіб – джерел формування НАФ на 2019 рік, головним спеціалістом відділу формування, комплектування Національного архівного фонду та діловодства Лисак Наталією Юріївною здійснено комплексну перевірку діяльності служби діловодства, експертної комісії та архівного підрозділу Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області.

Під час проведення перевірки розглянуті питання щодо ведення діловодства, роботи архіву установи, приділено увагу наявності положення про експертну комісію, інструкції з діловодства, номенклатури справ на 2019 рік, про призначення відповідальних за ведення діловодства та архіву, наявності плану роботи архіву на 2020 рік.
Надані методичні рекомендації щодо обладнання приміщення під архів, ведення діловодства, в частині відповідності індивідуальної інструкції з діловодства до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 № 55 «Деякі питання документування управлінської діяльності» та використання її в роботі.
Перевірено стан науково-технічного опрацювання документів постійного, з кадрових питань (особового складу) та тривалого (понад 10 років) зберігання за 2011, 2014-2017 роки.
Перевірку здійснено у присутності відповідальної за діловодство та архів Мартовицької Марії Ігорівни.
Підсумки перевірки обговорено із начальником Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області Шевченко Дмитром Володимировичем та повідомлено, що за результатами перевірки буде направлена довідка.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області провела семінар для медичних працівників.

Наступна

Звіт Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області про підсумки діяльності у 2019 році