До уваги споживачів!

Опубліковано 02.09.2019 о 15:34

 

За інформацією ТОВ «Іпсен Юкрейн Сервісіз», яке представляє в Україні інтереси компанії ІПСЕН ФАРМА (Франція), що є виробником лікарського засобу «ДИСПОРТ®», зафіксовано факт нелегального продажу приватними особами в мережі Інтернет та/або за допомогою каналів персональної комунікації (вебсайт OLX, Viber) препарату «Dysport®» з маркуванням іноземною мовою.

Оскільки лікарський засіб «ДИСПОРТ®» виробництва компанії ІПСЕН ФАРМА (Франція) зареєстрований на території України з маркуванням виключно державною мовою (українською), Держлікслужба застерігає щодо придбання препарату «Dysport®» з маркуванням іноземною мовою через персональні комунікації в мережі Інтернет та подальше його застосування.

Будьте пильними! Застосування такого препарату є небезпечним та може призвести до небажаних наслідків!

Споживачеві, щоб убезпечитися від придбання лікарських засобів неналежної якості, слід купувати лікарські засоби виключно в аптечних закладах та їх структурних підрозділах. Натомість, не користуватися послугами кур’єрів, поштового зв’язку, а також замовленнями через мережу Інтернет.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Держлікслужба звернулась листом до Державної регуляторної служби України, де висловила позицією стосовно здійснення заходів державного нагляду (контролю) та застосування уніфікованих форм актів

Наступна

За підтримки Держлікслужби Державне підприємство «Український фармацевтичний інститут якості» влаштовує семінар у рамках Міжнародного фармацевтичного конгресу