За підтримки Держлікслужби Державне підприємство «Український фармацевтичний інститут якості» влаштовує семінар у рамках Міжнародного фармацевтичного конгресу

Опубліковано 03.09.2019 о 14:41

17 вересня 2019 року Державне підприємство «Український фармацевтичний інститут якості» при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками організовує семінар на тему «Імплементація законодавства України до вимог ЄС, PIC/S щодо підтвердження відповідності умов виробництва лікарських засобів вимогам належної виробничої практики».

Актуальність семінару пов’язана із нещодавно розробленим проєктом наказу Міністерства охорони здоров’я України та Держлікслужби «Про затвердження змін до Порядку проведення підтвердження відповідності умов виробництва лікарських засобів вимогам належної виробничої практики».

Спікерами заходу будуть:

1. Наталя Тахтаулованачальник Управління ліцензування виробництва, імпорту лікарських засобів, контролю за дотриманням ліцензійних умов та сертифікації Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

 Інформуватиме про: імплементацію законодавства України до вимог ЄС, PIC/S щодо підтвердження відповідності умов виробництва лікарських засобів вимогам належної виробничої практики (проєкт наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження змін до Порядку проведення підтвердження відповідності умов виробництва лікарських засобів вимогам належної виробничої практики»).

 

2. Денис Островной – консультант по GMP.

 Інформуватиме про: нові підходи до класифікації невідповідностей GMP  Настанова PIC/S PI 040-1.

 

Докладніше про захід та умови реєстрації за посиланням:

https://www.gmpcenter.org.ua/events/seminar-aktualni-zmini-vimog-nalezhnih-virobnichih-praktik-do-virobnitstva-likarskih-zasobiv

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

До уваги споживачів!

Наступна

За підтримки Держлікслужби Державне підприємство «Український фармацевтичний інститут якості» влаштовує семінар-практикум на тему «Обіг наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів в закладах охорони здоров’я. Дотримання ліцензійних умов у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Ліцензування діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів»