Засідання колегії управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації

Опубліковано 15.05.2019 о 17:18

15 травня 2019 року керівник Державної  служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області прийняв участь у засіданні колегії управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації у конференц-залі Тернопільської університетської лікарні.

Розпочав засідання начальник управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Богайчук із приємних звісток, одна з яких призначення на посаду наказом Голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками від 08.05.2019 № 183-к начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркиками у Тернопільській області Тараса Андрійовича Проніва.

Під час проведення засідання колегії управління охорони здоров’я обговорювалися наступні питання:

1.Виконання заходів галузевих програм та забезпечення медичного обслуговування населення у Шумському районі.

2.Стан імунопрофілактики дитячого населення області. Виконання наказів МОЗ України від 11.08.2014 № 551 «Про удосконалення проведення профілактичних щеплень в Україні» та від 18 травня 2018 № 947 «Про внесення змін до Календаря профілактичних щеплень в Україні».

3.Організація надання допомоги та маршрут пацієнта з гострим коронарним синдромом у Тернопільській області.

4.Результати моніторингу побічних реакцій лікарських засобів закладами охорони здоров’я м. Тернополя і Тернопільської області у 2018-2019 році.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Ознайомчий візит керівника Тернопільської Служби в аптечні заклади

Наступна

З Днем Вишиванки!