Ознайомчий візит керівника Тернопільської Служби в аптечні заклади

Опубліковано 13.05.2019 о 15:44

В рамках ознайомчого візиту керівник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області Тарас Пронів відвідав аптечні заклади, які знаходяться на території КНП “Тернопільська комунальна міська лікарня № 2”, а саме: аптечний пункт товариства з обмеженою відповідальністю “ЄВРОФАРМ”, аптечний пункт товариства з обмеженою відповідальністю “Конвалія СВЛ”, аптеку № 38 приватної фірми «Гамма  – 55». Під час відвідування аптечних закладів керівникам було звернуто увагу на відсутність Пам’ятки для споживача, розробленої Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та відсутність Порядку відпуску лікарських засобів і виробів медичного призначення з аптек та їх структурних підрозділів, затвердженого наказом МОЗ України № 360 від 19.07.2005 (зі змінами).

Начальник Служби відвідав Аптеку № 2 ФОП Івасик І.Р., де звернуто увагу на  відсутність необхідних умов для доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщення аптеки, відповідно до ДБН В.2.2-40:2018 «Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення».

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Начальником Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області призначено Тараса Проніва

Наступна

Засідання колегії управління охорони здоров'я Тернопільської обласної державної адміністрації