Керівник Служби прийняв участь у засіданні робочої групи з питань гуманітарної допомоги

Опубліковано 18.07.2019 о 17:25

18 липня 2019 року керівник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області Пронів Тарас Андрійович прийняв участь в засіданні робочої групи з питань гуманітарної допомоги під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Світлани Безпоповцевої.

Порядок денний:

  1. Про надходження наказів Міністерства соціальної політики України.
  2. Про дані Тернопільської митниці щодо надходження товарів по лінії іноземної гуманітарної допомоги за червень 2019 року.
  3. Про затвердження переліку документів, які подаються для визнання легкових автомобілів гуманітарною допомогою, передачі автомобіля у власність особі з інвалідністю, для передачі автомобіля у власність членам сімей, спадкоємцям померлих осіб з інвалідністю та визнання гуманітарною допомогою вантажів вагою до 3 тонн.
  4. Про розгляд звернення Тернопільського обласного благодійного фонду «Апостол» щодо визнання гуманітарною допомогою вантажу загальною вагою 2975 кг, який надійде з Федеративної Республіки Німеччини.
  5. Інше.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Основні характеристики роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області у І півріччі 2019 році

Наступна

Колектив Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області відвідали ТОВ «Тернофарм»