Оголошення для Керівників СГ, які здійснюють на території м. Одеси та Одеської області господарську діяльність з виробництва лікарських засобів

Опубліковано 12.11.2019 о 17:43

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області звертає увагу суб’єктів господарювання на неухильне дотримання вимог пунктів 7.6 та 7.7 Правил виробництва (виготовлення) та контролю якості лікарських засобів в аптеках, затверджених наказом МОЗ України від 17.10.2012 від №812, які здійснюють на території м. Одеси та Одеської області господарську діяльність з виробництва лікарських засобів в умовах аптеки, а саме:

  • контроль ін’єкційних та внутрішньовенних інфузійних лікарських засобів, води для ін’єкцій на відсутність бактеріальних ендотоксинів або пірогенів здійснюється вибірково один раз на місяць в атестованих лабораторіях;
  • контроль на стерильність ін’єкційних, внутрішньовенних інфузійних лікарських засобів, офтальмологічних та інших лікарських засобів, до яких ставляться вимоги щодо їх стерильності, здійснюється щомісяця вибірково в лабораторіях, атестованих згідно з установленим порядком.

Додатково інформуємо, що Реєстр лабораторій, що мають свідоцтво про атестацію відповідно до Порядку проведення галузевої атестації лабораторій з контролю якості та безпеки лікарських засобів, затвердженого наказом МОЗ України від 14.01.2004 № 10 оновлюється щокварталу на сайті Держлікслужби в розділі «Контроль якості ЛЗ»/«Атестовані лабораторії».

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

В Одеській області відбувся семінар з питань обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Наступна

12 листопада 2019 року у приміщенні Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області за адресою м. Одеса, пр-т Гагаріна, 8 відбувся семінар з питань обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.