Представники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області взяли участь у семінарі для фахівців фармації області

Опубліковано 28.10.2019 о 13:08

Представники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області (далі Служба) взяли участь у навчально – практичному семінарі «Роль провізора (фармацевта) у забезпеченні якісної фармацевтичної опіки для провізорів (фармацевтів)». До участі в семінарі були  запрошені провізори та фармацевти   суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами на території області.

В якості лекторів виступили  начальник Служби, представники кафедри клінічної фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету, Управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації.

Були обговорені питання щодо основних порушень, виявлених під час проведення заходів державного контролю, присутнім була надана інформація щодо реалізації на території регіону програми «Доступні ліки», а також питання реалізації та застосування лікарських засобів. Семінар відбувся в режимі дискусії.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області проведено семінар з уповноваженими особами аптечних закладів , які здійснюють виготовлення лікарських засобів в умовах аптеки на території області

Наступна

Представники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області прийняли участь у тренінг-практикумі «Роль провізора/фармацевта у забезпеченні сучасної фармакотерапії та у наданні екстреної медичної допомоги»