УВАГА! ТЕРМІНОВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ У СФЕРІ ОБІГУ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН І ПРЕКУРСОРІВ

Опубліковано 08.04.2022 о 11:48

УВАГА!

  ТЕРМІНОВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ У СФЕРІ ОБІГУ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН І ПРЕКУРСОРІВ ПЕРЕЛІКУ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ, ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН І ПРЕКУРСОРІВ, ЗАТВЕРДЖЕНОГО ПОСТАНОВОЮ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ  ВІД 06.05.2000 № 770!

У зв’язку із здійсненням агресії Росії проти України та введенням військового стану на території України,  Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками перейшла на віддалений режим роботи в зв’язку з чим телефони, які знаходяться в приміщенні служби не відповідають.

Інформацію щодо ліцензування  діяльності у сфері обігу наркотичних засобів психотропних речовин і прекурсорів переліку у  Переліку можливо отримати за наступними телефонами:

Заступник начальника Управління – начальник відділу ліцензування діяльності з обігу підконтрольних

речовин Управління державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів,

психотропних речовин, прекурсорів і протидії їх незаконному обігу  Лисенко Н.В. – 050-171-77-90;

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Держлікслужба інформує щодо визнання результатів оцінки відповідності медичних виробів

Наступна

Щодо заборони реалізації через аптечні заклади лікарських засобів, які ввезені на територію України, як гуманітарна допомога.