Інформація щодо проекту монографії на Кисень медичний

Опубліковано 06.02.2018 о 00:00

На виконання пункту 2 рішення наради за участі представників підприємств-виробників з обговорення проблемних питань державного регулювання виробництва та контролю якості медичного кисню в Україні, яка відбулась             16 листопада 2017 року в Держлікслужбі, щодо імплементації європейської фармакопейної статті, яка застосовується при виробництві медичних газів у країнах Європейського Союзу, до Державної Фармакопеї України, інформуємо.

         ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів»       (м. Харків) розроблено проект монографії на Кисень медичний – (http://sphu.org/viddildfu/proektitekstivtamonografijdopovnennya-3-dodfudrugogovidannyadfu-2-3).

Зауваження та пропозиції відносно даної монографії просимо надсилати до             1 березня 2018 року  за адресою: fitex16@ukr.net (Котову А.Г.).

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказ Держлікслужби від 05.01.2018 № 11-к "Про оголошеня конкурсу на зайняття вакантних посад"

Наступна

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту нової редакції "Порядку проведення підтвердження відповідності умов виробництва" лікарських засобів вимогам належної виробничої практики"