Рух соціально відповідального бізнесу «Я для моєї громади»

Опубліковано 05.03.2019 о 11:58

В рамках проекту «Рух соціально відповідального бізнесу «Я для моєї громади», що передбачений заходами Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року.

20 лютого поточного року відбулася зустріч голови облдержадміністрації В. Коровія з власниками аптечного бізнесу  Вінниччини, де вони змогли неформально поспілкуватися та обговорити актуальні і проблемні питання ринку роздрібної торгівлі ліками в області та шляхи їх вирішення.

Участь у зустрічі взяли  начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області Ігор Котрлінський, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко, директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Людмила Грабович та голова правління Спілки підприємців «СТІНА» Олександр Печалін.

Під час зустрічі сторони обговорили питання монополізації ринку ліків в області великими  аптечними мережами, а також питання забезпечення населення якісними та високоефективними лікарськими засобами. При цьому І. Котлінський  наголосив, що досягнення позитивних результатів у сфері здійснення контролю за якістю лікарських засобів, як одного з важливих сегментів приватної безпеки людини, неможливе без належного забезпечення організації його проведення. Важливе місце у цьому процесі посідає лабораторія. З огляду на це було обговорене питання фінансової підтримки територіальної служби з боку Вінницької обласної державної адміністрації

В ході обговорення представниками аптечної галузі було обрано галузевого бізнес-омбудсмена – директора ТОВ «Фірма Авіценна» Едуарда Кренцена.

За підсумками зустрічі голова облдержадміністрації В. Коровій дав доручення підготувати відповідні документи з вищезазначеної тематики для подальшого їх опрацювання.

 

 

Джерело інформації: https://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/17106-kava-z-hubernatorom-valerii-korovii-obhovoryv-z-vlasnykamy-aptechnoho-biznesu-aktualni-pytannia-konkurentsii-na-rynku-likarskykh-zasobiv 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області вітає з Новим роком та Різдвом Христовим!

Наступна

Інформація про основні показники роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області за 2018 рік