Медикаменти для медичних закладів міста Лиману Донецької області

Опубліковано 18.12.2023 о 12:53
новини
Міністр охорони здоров’я України Viktor Liashko разом із д-р Ярно Хабіхтом, Представником World Health Organization Ukraine, та Емануеле Бруні, менеджером ВООЗ із питань врегулювання інцидентів в Україні, спільно відвідали місто Лиман Донецької області, аби особисто передати життєво важливі медичні товари для двох закладів охорони здоров’я, які обслуговують близько 12 000 людей, у тому числі приблизно 600 дітей.
Зокрема йдеться про медикаменти для лікування неінфекційних захворювань (таких як серцево-судинні захворювання, цукровий діабет та інше), базове медичне обладнання (отоскопи, стетоскопи, глюкометри), а також життєво необхідні ліки, пов’язані зі специфікою надання меддопомоги в холодну пору року, антибактеріальні препарати та медичні товари для надання первинної медичної допомоги дітям.
Зазначену гуманітарну допомогу отримали два медичні заклади Лиману — Центр первинної медико-санітарної допомоги та Центральна районна лікарня. Це дозволить їм створити запас необхідних лікарських засобів на три місяці.
За матеріалами МОЗ України

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Нові технічні регламенти щодо медичних виробів – Україна на порозі їх впровадження".

Наступна

Керівникам СГД та ЛПЗ щодо утилізації або знешкодження неякісних лікарських засобів