МОЗ запустило електронну систему БПР працівників сфери охорони здоров’я

Опубліковано 14.05.2024 о 10:31

Міністерство охорони здоров’я України за сприяння проєкту Агентства США з міжнародого розвитку (USAID) «Підтримка реформи охорони здоров’я» запустило електронну систему забезпечення безперервного професійного розвитку (далі — БПР) працівників сфери охорони здоров’я.

Це електронне рішення дозволить спростити реєстрацію провайдерів і заходів БПР. Воно також зробить швидким та прозорим процес звітності за результатами проведених заходів. Перевагами використання електронної системи забезпечення БПР, зокрема, є підписання договорів про послуги в електронному вигляді, захищеність даних, наявність електронного кабінету.

Відтепер на сайті Центру тестування при МОЗ функціонують кнопки для входу в електронну систему. Система запущена на виконання наказу МОЗ України від 20.02.2024 р. № 281. Згідно з наказом, провайдерам заходів БПР потрібно пройти перереєстрацію в цій електронній системі. До 26 червня цього року триватиме перехідний період, а надалі реєстрація відбуватиметься виключно в новій електронній системі БПР.

У МОЗ зазначають, що для комфортного користування системою провайдерам заходів БПР запропоновані відеоінструкції про реєстрацію, звітування щодо її проведення, подання апеляції у разі відмови в реєстрації.

Участь у заходах БПР та систематичне навчання працівників сфери охорони здоров’я є необхідними для підтримки відповідного рівня фаховості, розвитку нових навичок і компетенцій, що є вагомим внеском у поліпшення якості надання медичних послуг громадянам.

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Відпуск лікарських засобів за державною програмою «Доступні ліки» аптечними закладами Івано-Франківської області

Наступна

Перелік суб'єктів господарювання, які здійснюють відпуск інсулінів на території Івано-Франківської області станом на 15.05.2024 року